Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Studii geotehnice
70 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prin prezenta, subscrisa Sc Infratech Construct Srl, cu sediul in Municipiul Iasi, Calea Chisinaului, nr. 22, Jud. Iasi, reprezentata prin ing. Eduard Voicu, in calitate de administrator, dorim sa va aducem la cunostinta disponibilitatea de colaborare in cadrul proiectelor de inginerie si arhitectura.

Sc Infratech Construct Srl este o echipa dinamica, care isi desfasoara activitatea in domeniul ingineriei civile (proiectare cladiri, cai de comunicatie, lucrari de arta, retele de canalizari, auditare energetica) si geotehnice (studii si foraje/sondaje geotehnice), domeniul arhitecturii precum si in domeniul cadastrului si topografiei.

Astfel, prin personalul calificat si echipamentele de un standard calitativ superior, oferim un pachet complet de servicii, de la faza incipienta a unui proiect, pana la etapa preliminara executiei.

De asemenea, un avantaj competitiv al societatii noastre este dorinta continua de extindere si dezvoltare, astfel ca am initiat diverse colaborari cu:

       un laborator acreditat pentru investigatii detaliate ale terenului de fundare;

       expert tehnic atestat in domeniul constructiilor civile si structuri;

       expert tehnic atestat in domeniul fundatiilor;

       expert tehnic atestat in domeniul drumurilor;

       expert tehnic atestat in domeniul instalatiilor;

       auditor energetic grad I;

In masura in care v-am atras atentia, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare daca ne scrieti la adresa de mail infratech.construct@gmail.com sau la numerele de telefon 0730 495 980 - ing. Eduard Voicu / 0744 838 452 - ing Stefan Sofron.
Din Gura in Gura